İzmir Demokrasi Üniversitesi Özel Çiğli Fen Bilimleri Anadolu Lisesi’nin Düzenlediği Üniversite Tanıtım Fuarı’na Katıldı

Özel Çiğli Fen Bilimleri Anadolu Lisesi ’Üniversite Tanıtım Festivali, Üniversitemizin de katılımıyla Çiğli de gerçekleştirildi, Festivale Üniversitemizin yanı sıra 12 özel üniversite ve 1 Devlet Üniversitesi olarak İzmir Demokrasi Üniversitesi katılım sağladı.  Tanıtım etkinliğine 300’e yakın öğrenci katıldı.

Öğrencilere Üniversitemiz ve Bölümlerimiz hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Festivale Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Arş. Gör. Oğuzcan Akdemir ve Sağlık Bilimleri Fakültesinden Arş. Gör. Müge Coşkun, Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Hulusi Göktuğ Yiğit ve Tolga Demir katılarak destek verdiler.