Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Asbaşkanı Prof. Dr. Mehmet Günay ve Heyeti Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçisper’i Ziyaret Etti

Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi ve aynı zamanda Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Asbaşkanı ve Eylül 2021’den itibaren de Avrupa Üniversite Sporları Birliği (EUSA) üyesi Prof. Dr. Mehmet Günay, Sportif Uzman Mustafa Yıldırır ve Genel Sekreter Zeynep Şahin Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçisper’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette üniversitemiz öğrencisi Avrupa şampiyonlukları olan milli sporcularımızın katılacağı müsabakaların yanı sıra bağımlılık ile mücadele kapsamında Federasyonumuz ile ortak yapılacak sempozyumun planlanması görüşüldü. Ziyaret günün anlamına binaen hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.