Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper “Ege Bölgesi Kariyer Fuarı (EGEKAF 2022)”na Katıldı

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda Ege Bölgesi’nde yer alan 20 üniversitenin öğrencilerinin katılımına açık olan “Ege Bölgesi Kariyer Fuarı” 21-22 Mart 2022 tarihlerinde Fuar İzmir A Holünde başladı.

 

Fuara Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yanı sıra 20 iştirakçi Üniversite Rektörleri kamu kurum amirleri, firma temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılan fuarda protokol konuşmalarının ardından Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Türk Halk Oyunları Bölümü Zeybek Gösterisi, Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan tanıtım filminin gösterimi ve Ege Bölgesi üniversitelerinde 2020-2021 yılları arasında ödül alan öğrencilere madalya takdimi gerçekleştirildi. Madalya takdiminde Üniversitemiz öğrencilerinden Gizem Nur Cengiz, Ege Demir, Fatma Özge Demirci madalya aldı. Madalya töreninin akabinde ise fuara katkı sağlayan firmalara plaket verildi. Törene katılan protokol üyeleri tarafından açılış kurdelası kesildi.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper üniversitemizin standında, İzmir Demokrasi Üniversitemiz olarak gençlik ve yenilikçi bir üniversite olduğumuzu ifade ederek gençlerin kariyer hayatında başarılar temennisinde bulundu. Katılımcılardan yoğun ilgi gören standımızda Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ve öğrenciler ile beraber hatıra fotoğrafı çekildi.