Kütahya Nafi Gürel Fen Lisesi Üniversitemizi Ziyaret Etti

Üniversitemiz, tanıtım faaliyetleri kapsamında, Kütahya Nafi Gürel Fen Lisesi’ni 17.03.2022 tarihinde konuk etti.

Kütahya Nafi Gürel Fen Lisesi Müdür Başyardımcısı Ömer Yeşil, branş öğretmenleri ve öğrencilerini, Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ve akademisyenlerimiz ağırladı.  Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, üniversitemizin gelişimi, başarıları ve imkanları hakkında bilgi verdi ve Kütahya Nafi Gürel Fen Lisesi’nin İzmir’de ziyaret ettikleri iki üniversiteden birisinin İzmir Demokrasi Üniversitesi olmasından duyduğu gururu ifade etti. Akademisyenlerimiz tarafından üniversitemizin akademik yapısı ve bölümlerinin tanıtıldığı ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.