Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) 2022 yılı 1. Dönem Başvuruları

Değerli Akademik Personelimiz,

 

Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) 2022 yılı 1. dönem başvuruları 07 Mart – 08 Nisan 2022 döneminde kabul edilecektir. Başvurular, Hızlı Destek Projeleri ve Lisansüstü Tez Projeleri olmak üzere iki proje türünde gerçekleştirilebilecektir. Başvurular proje yürütücüsü tarafından gerçekleştirilmelidir. Başvurularda dikkat edilmesi gereken hususlar ise aşağıdaki gibi belirlenmiştir;

 

  • Başvuru formuna, araştırmacıların tamamının YÖKSİS formatında güncel özgeçmişleri ve ilgili bütçe talep dokümanları (proforma ve/veya  web çıktısı) eklenmeli ve başvuru formu ile birleştirilerek tek bir pdf dokümanı olarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

 

  • Proje başvuru formu bütün araştırmacılar tarafından imzalanmalıdır. Bilimsel  Araştırma Projeleri komisyonuna yapılacak başvuruların ekte sunulan yardım dokümanında belirtildiği şekilde sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Başvuruların Islak imzalı bir kopyası ise BAP sekreteryasına teslim edilmelidir.

 

  • Etik Kurul ve diğer izinleri gerektiren projelerde, kurul ve izin belgeleri proje kabulü sonrasında tamamlanabilir, ancak gerekli kurul ve izin belgeleri tamamlanmadan projenin başlatılmasına yönelik proje protokolü imzalanmaz. Gerekli kurul ve izin belgelerini proje kabulünü takiben 6 (altı) ay içinde tamamlanmayan projeler komisyon tarafından iptal edilir.

 

  • Hızlı Destek Projeleri Üst Bütçe Limiti 10.000 TL olarak belirlenmiştir. Lisansüstü tez Projelerinde ise Doktora ve Tıpta/Diş Hekimliği Uzmanlık aşaması için üst limit 7.500 TL, Yüksek Lisans aşaması için ise 5.000 TL olarak belirlenmiştir.

Başvuru Formu

BAP dosya yüklenmesi sunumu

Bilgilerinize saygıyla sunarız.

Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü