İzmir Demokrasi Üniversitesi, Cengiz Topel Anadolu Lisesi’nin Düzenlediği Üniversite Tanıtım Fuarı’na Katıldı

Cengiz Topel Anadolu Lisesi Üniversite Tanıtım Festivali, Üniversitemizin de katılımıyla Güzelbahçe de gerçekleştirildi, Festivale Üniversitemizin yanı sıra 31 kurum ve 2000’e yakın öğrenci katıldı.  Güzelbahçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, İlçe Protokolü, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür ve KKTC İzmir Başkonsolosluğu Eğitim ve Kültür Ataşesi Şebnem Pekdoğan festivalin açılışa katılarak, stantları gezdi.

Öğrencilere Üniversitemiz ve Bölümlerimiz hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Festivale üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Arş. Gör. Betül Eğlenoğlu ve Fen Edebiyat Fakültesinden Arş. Gör. Kadriye Tilbe Eser, Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Göktuğ Yiğit ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’ndan Tolga DEMİR katılarak destek verdiler.