İzmir Demokrasi Üniversitesi ile Karabağlar İlçe Milli Eğitim ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Bilimsel İş Birliği Protokolü İmzalandı

Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut ile heyetleri ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu ile heyetleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’i makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyaret esnasında Üniversitemiz ile Karabağlar İlçe Milli Eğitim ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Bilimsel İş Birliği Protokolü imzalandı. Protokol töreninde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut ile heyetleri ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu ile heyetleri hazır bulundular.

 

İmzalanan protokol ile TÜBİTAK 4007 projesi kapsamında gençlerin staj ve örgün eğitimine ve geleceğine katkı sağlayacak ortak çalışmalar yapılması hedeflenmekte ve gençlerin staj ve laboratuvarları sağlıklı bir şekilde kullanılması amaçlanmaktadır.  Bu protokol kapsamında ise TÜBİTAK 4007 “Karabağların Öğrencileri Bilim Şenliğinde Buluşuyor” ile “Bornova Bilim Şenliği” projesi ile 6-8 Ekim 2022 ve 25-27 Mayıs 2022 tarihleri Üniversitemizin Üçkuyular Ana Yerleşkesi’nde yer alan alanların kullanılması ve projeyi izlemek için teşvik edilmesi amaçlanmıştır.