İzmir Demokrasi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü 2021-2022 Bahar Yarıyılı Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız

İzmir Demokrasi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Tezli / Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 21 Şubat (saat 10:00) – 23 Şubat (saat 17:30) tarihlerinde kesin kayıtlarını yaptırmaları zorunludur. Kesin kayıt tarihlerinde kaydını yaptırmayanların yerine, yedek aday sıralaması dikkate alınarak 24-25 Şubat 2022 tarihlerinde yedek adaylar kesin kayıtlarını yaptırabilirler.

– Kayıtlar https://obs.idu.edu.tr/oibs/enstitubasvuru/login.aspx internet sitesi üzerinden yapılacaktır.

Üniversitemiz Enstitülerine bağlı Tezsiz Programlara Bahar yarıyılında ilk kez kayıt yapacak adayların öğrenim ücreti ödemelerini bankayla yapılan anlaşma gereği Ziraat Mobil Bankacılık üzerinden Üniversite Harç ve Sınav Ödemeleri sekmesinden Üniversitemizi seçerek öğrenci numarası ile gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başka banka üzerinden yapılacak EFT işlemleri kabul edilmemektedir.

Herhangi bir protokol kapsamında indirimli öğrenim ücreti ödeyecek adayların protokol kapsamında borçlandırılabilmesi için, harç ücreti ödemeden önce gerekli belgeleri ivedilikle ilgili enstitüye iletmeleri gerekmektedir.

Sosyal Bilimler Enstitüsü: sbe.belge@idu.edu.tr