Erasmus-Adults On the Move! Projemizin Yönetim Toplantısı Gerçekleşti

Adults On the Move! projemizin yönetim toplantısı, Norveç, İzlanda, Yunanistan ortaklarımız, paydaşımız ve Proje yürütücüsü İzmir Karabağlar Kaymakamlığı, İzmir Demokrasi Üniversitesi Kadın ve Aile Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür V. Doç. Dr. Sn. Hande ŞAHİN ile İDU Meslek Yüksekokulu Müdür V. Doç. Dr. Aslı GÜNEŞ GÖLBEY’in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Proje kapsamında uluslararası işbirlikleri sağlanarak, 18/29 yaş arası gençlerimizin istihdamına katkıda bulunulması amaçlanmaktadır.
Oluşturulacak yaygın eğitim araçları, yüz yüze pilot uygulamalar ve bireylerin sektörle buluşturulması projenin temel basamaklarıdır. Toplantıda tum bu basamaklar ve sürecin genel bir değerlendirmesi yapılmıştır.