Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçisper, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Toplantısı’na Katıldı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyon Yönetim Kurulu ve Rektörler Danışma Kurulu toplantısı 14 Ocak 2022 tarihinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Türkiye Üniversite Sporları Federasyon Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay ve Üniversite Rektörleri katıldı.

Türkiye’de üniversite sporlarının gelişimine dair fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda federasyon tarafından gerçekleştirilen etkinliklere dair bilgiler verildi ve toplantı öncesi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlükte gerçekleşen makam ziyaretinin ardından şehitlik ziyaretleriyle program sona erdi.