Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, İmam Hatipliler Gençlik ve Spor Kulübü (İMHAD) İMHADBÜS Eğitim Aracının Açılış Töreni’ne Katıldı

İmam Hatipliler Gençlik ve Spor Kulübü (İMHAD) tarafından 18 Ocak 2021 tarihinde İzmir İli Menderes ilçesinde İMHADBÜS eğitim aracının Açılış Töreni düzenlendi.

Törene İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yanı sıra İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Tören, İmam Hatipliler Gençlik ve Spor Kulübü (İMHAD) tarafından yapılan eğitim aracı İMHADBÜS’ün kurdelesinin kesilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.