Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper Engelleri Aşan Öğrencilerimiz ile Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper öğrenim gören engelleri aşan öğrencilerimizle bir araya geldi.

Üniversitemizde öğrenim görmekte olan engelleri aşan öğrencilerimiz, aileleri ve öğrencilerimizin danışmanlarının bulunduğu etkinlikte Rektör Tunçsiper sohbet havasında gerçekleştirdiği konuşmasında üniversite olarak en önemli hedeflerinden birinin engelsiz üniversite olmak olduğunu ifade etti. Yeni kurulmuş bir üniversite olmasına rağmen YÖK Engelsiz Üniversite Ödüllerinde, sosyo-kültürel erişilebilirlik alanında mavi, eğitimde erişilebilirlik alanında yeşil ve mekânda erişilebilirlik alanında turuncu bayrağın hepsini birden alabilen birkaç üniversiteden biri olunduğuna dikkat çekti. Rektör Tunçsiper, daha sonra öğrencilerden gelen talep ve görüşleri dinleyerek öğrencilerimize yeni dönemde sağlanacak imkân ve olanaklar hakkında bilgi verdi. Etkinlik hatıra fotoğrafı çekilmesi ve gerçekleştirilecek sonraki görüşmenin planlanması ile son buldu.