Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’den Öğrencimiz Mustafa Örs’e Tebrik Mesajı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, öğrencimiz Mustafa Örs’ün Acun Medya TV8 kanalında yayınlanan O Ses Türkiye programında 3. turda yarışmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

“İzmir Demokrasi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzikoloji Bölümü 4. sınıf öğrencimiz Mustafa Örs, Acun Medya TV8 kanalında yayınlanan O Ses Türkiye programında 3. turda yarışmaktadır. Değerli öğrencimizi çeyrek final öncesi bu başarısından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.”

Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü