Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’tan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’a Tebrik Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü ve Üniversitelerarası Kurul Dönem Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ataç ile ikinci dönem Rektörlük görevine atanan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ı makamında ziyaret ederek tebriklerini ilettiler ve yeni dönemde başarılar dilediler.

Prof. Dr. Necdet Budak Rektörümüzün ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Ziyarette İzmir Demokrasi Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Ege Üniversitesi arasında yapılması planlanan protokol ve iş birliği çalışmalarına hazır olunduğu dile getirildi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.