Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, 100. Yılında Gaziantep Sempozyumu’na Katıldı

17-19 Aralık 2021 tarihleri arasında Gaziantep’te gerçekleşen sempozyuma Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yanı sıra Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, kamu kurum amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, 100. Yılında Gaziantep Sempozyumu’na davetli konuşmacı ve oturum başkanı olarak yer aldı.

Gaziantep’e emek vermiş değerli isimlerin ele alındığı oturumda, Rektörümüzün Rahmetli babası Emekli Milletvekili Mehmet Kılıç hakkında bir bildiri üniversitemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Beral Alacı tarafından sunuldu.  Duygusal bir ortamda gerçekleşen oturumda Rektörümüz “Gaziantepli Bir Siyaset Adamı: Mehmet Kılıç Hayatı-Çalışmaları (1930-2018)” adı ile çıkacak olan kitabın müjdesini verdi.