Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper “20. Millî Eğitim Şûrasına” Katıldı

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “20. Millî Eğitim Şûrası” konulu toplantısı Türk millî eğitim sistemi için tavsiye kararları almak üzere 7 yıl sonra yeniden yapıldı. 20. Millî Eğitim Şûrası’nın açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapıldı.

Toplantıya Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçisper’in yanı sıra, kamu kurum amirleri ve Sivil Toplum Kuruluşları katıldı.

Şurada eğitimde fırsat eşitliği ana temasıyla Temel Eğitimde Fırsat Eşitliği, Meslek Eğitimin İyileştirilmesi ve Öğretmenlerin Mesleki Gelişimi gibi konular üzerinde çalışmalar yapıldı.