İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi Uluslararası Tıp Kongresi 10-12 Aralık Tarihleri Arasında Gerçekleştirilecektir

Bu yıl 3.sü düzenlenecek olan İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi Uluslararası Tıp Kongresi (IMCIDU 2021) 10 – 12 Aralık 2021 tarihleri arasında İzmir Demokrasi Üniversitesi Üçkuyular Ana Yerleşkesi’nde gerçekleşecektir. Ana başlığı ‘Obezite’ olan kongrede 9 farklı ülkeden 15 konuşmacı yer alacaktır. Pandemi tedbirleri alınarak yüz yüze gerçekleştirilecek olan kongreye tıbbın her alanından ulusal ve uluslararası katılımcılar davetlidir.

The 3rd Izmir Democracy University International Medical Congress will be held between 10 – 12 December 2021 at Izmir Democracy University Uckuyular Main Campus. The main topic of the congress is ‘Obesity’ and there will be 15 speakers from 9 different countries. National and international participants from all fields of medicine are invited to the congress, which will be held meet in person by taking pandemic measures.