Üniversitemizde III. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi (IDU-ICHER 2021) Düzenlendi

İzmir Demokrasi Üniversitesi tarafından organize edilen III. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi (IDU-ICHER 2021) 12-14 Kasım 2021 tarihleri arasında fuaye alanında yapılan Açılış Töreni’yle başladı.

 

Düzenleme Kurulu Başkanlığını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yaptığı kongreye Hollanda, Avusturya, İspanya, Kanada, Amerika ve Türkiye de dahil 5 farklı ülkeden çok sayıda konuşmacı ve bildiriyle katıldı.

 

Kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in açılış konuşmasıyla başladı.

 

Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper konuşmasında, “III. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi’ni İzmir’de bu kez yeniden yüz yüze düzenlemenin ve sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu yıl kongre temamızı ‘Eğitimde Yeni Normal ve Öğrenmenin Geleceği’ olarak belirlemiş bulunmaktayız. Eğitim araştırmaları kongremizin diğer yan çıktıları olarak üniversitemiz ve üniversitemizde eğitim fakültemiz tarafından yapılan faaliyetler hakkında bilgi edinmeniz, öğretim üyelerimizle tanışmanız ve üniversitemizin ulusal ve uluslararası girişimleri hakkında bir bakış açısı kazanmanızdır” ifadelerine yer verdi.