Üniversitemizde Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi (ICHES-IDU 2021) Düzenlendi

İzmir Demokrasi Üniversitesi tarafından organize edilen Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi (ICHES-IDU 2021) 12-13 Kasım 2021 tarihleri arasında konferans salonunda yapılan açılış töreniyle başladı.

Düzenleme Kurulu Başkanlığını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yaptığı kongrede Azerbaycan, Litvanya, Kanada, Romanya, Slovenya, Almanya, Hindistan, İngiltere, Estonya ve Türkiye’de dahil 10 farklı ülkeden çok sayıda bildiri sunuldu.

Kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in açılış konuşmasıyla başladı.

Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper konuşmasında, kongrenin sağlık bilimleri alanında çalışan profesyonellerin bir araya gelmesi, bilgilerin güncellenmesi, paylaşımların artırılması ve paydaşlar arası iş birliğinin gelişmesine katkı sağlanması için önemli bir olanak sağladığını vurgulayarak üniversitemiz tarafından ikincisi düzenlenen bu kongrenin de başarılı ve verimli geçmesini diledi.