Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçisper “Mutlu Bakış (Mutlu Look)” Proje LansmanToplantısına Katıldı

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Mutlu Bakış (Mutlu Look)” projesinin 2021-2020 eğitim-öğretim yılı için hazırlanan lansman toplantısı İzmir Kız Lisesi’nde yapıldı.

Toplantıya İzmir Vali Vekili Sayın Hulusi Doğan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçisper’in yanı sıra Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Berktaş, kamu kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği’nde görevli uzman polisler İzmir Kız Lisesi’nde kendilerini dinlemeye gelen öğrencilere suç örgütlerinin propaganda ve eleman temin etme faaliyetlerinden nasıl uzak kalacakları, doğru bilgi, gerçek arkadaş, güçlü iletişim, ön yargılardan arınma, kendini tanıma, hayatın amacı için hedef koyma gibi konularda bilgiler verdi.