İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Öğrencilerinden Üniversitemize Tanıtım Ziyareti

İzmir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu lise son sınıf öğrencileri üniversitemizi tanıma amacıyla ziyarette bulundular.

 

İzmir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik öğrenci grubu, rehber öğretmenleri eşliğinde Üniversitemizi ziyaret etti. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper değerli öğrenci konuklarımıza yönelik yaptığı konuşmada üniversitemiz hakkında bilgi verdi. İzmir Demokrasi Üniversitesi’nin kurulduğu günden bugüne dek 4 yıl boyunca hızla büyüdüğünü ve 9000 öğrenciye eğitim verdiklerini belirtti. Üniversitemizin güçlü akademik kadrosu ile dikkat çektiğini belirtti.

 

İzmir Demokrasi Üniversitesi ailesinin üyesi olmaya davet etti.  Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Alanı’nda, 10 fakülte ve 3 yüksek okulumuzun dekanı, 3 meslek yüksekokul müdürümüz tarafından öğrencilere bölümler tanıtıldı, ziyaretçi öğrencilerin soruları yanıtlandı.

 

Tanıtım etkinliği Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Üniversitemiz akademisyenleri, ziyaret eden öğrencilerimiz ve öğretmenleri ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.