İzmir Demokrasi Üniversitesi’nde “Kan Bağışı” Konulu Seminer Düzenlendi

Üniversitemiz sosyal etkinlikleri kapsamında, İzmir Kan bağışı merkezinden Özgür Berberoğlu tarafından “Kan Bağışı” konulu sunum gerçekleştirildi. Seminere Özgür Berberoğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yanı sıra, Kızılay Bölge Müdür Vekili Dr. Bülent Büyükgök, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Özgür Berberoğlu sunumunda, kan bağışının önemi ve kan bağışı kampanyaları hakkında katılımcılara bilgi aktardı.

Özgür Berberoğlu sunumunun ardından ise Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper söz aldı. Tunçsiper konuşmasında, böyle sosyal sorumluluk projelerine Üniversite olarak her zaman katılım sağladıklarını belirtti.

 

Seminer, Kızılay Bölge Müdür Vekili Dr. Bülent Büyükgök tarafından Kızılay’a katkılarından dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’e teşekkür belgesi verilmesi ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper tarafından Kızılay Bölge Müdür Vekili Dr. Bülent Büyükgök’e hediye takdim edilmesi ile son buldu.

 

Seminerin ardından ise Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Alanı’nda öğrenciler ve akademisyenler tarafından kan bağışı yapılmasıyla etkinlik son buldu.