İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Mehmet Hacıyanlı’dan Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’e Nezaket Ziyareti

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Mehmet Hacıyanlı Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’i makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Mehmet Hacıyanlı makamında ağırlayan Rektörümüz Tunçsiper, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Prof. Dr. Mehmet Hacıyanlı da Rektörümüz Tunçsiper’in misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ziyaret esnasında Tıp Fakülteleri ve hastanelerin işleyişleri ile ilgili ortak yapılabilecek konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesi ve hediye takdimin ardından sona erdi.