4.Uluslararası Sosyal Bilimlerde Kritik Tartışmalar Kongresi Kuşadası’nda Yüz Yüze Olarak Başladı

İzmir Demokrasi Üniversitesi tarafından organize edilen 4.Uluslararası Sosyal Bilimlerde Kritik Tartışmalar Kongresi Kuşadası’nda yapılan açılış töreniyle başladı.

Düzenleme Kurulu Başkanlığını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yaptığı kongreye, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda akademisyen katıldı. 6 farklı ülkeden 100 katılımcının yer aldığı kongre, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından  Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in açılış konuşmasıyla başladı.

Kongre; Polonya, İtalya ABD, Lübnan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye’den 100 katılımcının sözlü bildirileriyle devam etmektedir.