Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Sedat Murat’tan Rektörümüze Tebrik Ziyareti

Çanakkale OnSekiz Mart (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, ikinci dönem Rektörlük görevine atanan Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’i makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti ve yeni dönemde başarılar diledi.

Rektörümüz Tunçsiper de Çanakkale OnSekiz Mart (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, 2021-2022 yeni akademik yılı ve iki üniversite arasında yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca iki üniversite arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yapılırken bu iş birliklerinin güçlenerek devam edeceği mesajı verildi.

Rektörler, yeni akademik yıl için birbirlerine başarılar dilerken ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesi, hediye takdimi ve Çanakkale OnSekiz Mart (ÇOMÜ) Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ın hatıra defterini imzalamasının ardından sona erdi.