Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesinde Düzenlenen Fahri Doktora Törenine Katıldı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nde Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a Fahri Doktora takdim töreni düzenlendi.

Törene Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum, İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’nin yanı sıra Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper de katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören Müzik Dinletisi, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’nin konuşmaları, İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER’ in konuşmaları, İzmir Depremi Konulu Sinevizyon gösterimi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un konuşmaları ile devam etti.

Tören İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’nin Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a Fahri Doktora Unvanı vermesi ve kapanış kokteyli ile sona erdi.