Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Sırbistan Niş Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Sırbistanda’da eğitim alanında yaptığı incelemeler çerçevesinde Belgrad’da Niş Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Niş Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Dragon Antiç ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vesna Lopiçiç ile görüşen Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, eğitim ve kültürel alandaki işbirliği imkânları değerlendirilerek, birçok alanda işbirliği protokolüne imza attı.

Yapılan protokol çerçevesinde, her iki üniversitenin güçlü oldukları alanlarda karşılıklı katkıda bulunması, öğretim üyeleri ve ögrencilerin Erasmus+ kapsamında değişim programlarından yararlanması konularında hedefleri ortaya konuldu.

Olumlu bir havada geçen görüşme, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekilmesi  ile sona erdi.