Doç. Dr. Umut Varol “Kanser Hastasıyla İletişim ve Hasta Yönetimi” Adlı Kitabı Rektörümüz Tunçsiper’e Takdim Etti

İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Bölümünden Doç. Dr. Umut Varol ,“Kanser Hastasıyla İletişim ve Hasta Yönetimi” adlı kitabı Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’e takdim etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper “Üniversitemizin değerli akademisyenleri bilgi birikimlerini paylaşmaya devam ediyor. Tıp Fakültemizin İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji bölümü hocası Doç. Dr. Umut Varol’u ve esere katkı sunan diğer akademisyenleri başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Alanında bir ilk olan “Kanser Hastasıyla İletişim ve Hasta Yönetimi” kitabının tüm hekim ve sağlık çalışanlarına yararlı bir kaynak olmasını temenni ediyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.