Doç. Dr. Burak Hergüner “Kamu Yönetiminde Çağdaş Yaklaşımlar” Adlı Kitabını Rektörümüz Tunçsiper’e Hediye Etti

İzmir Demokrasi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden öğretim üyesi Doç. Dr. Burak Hergüner, “Kamu Yönetiminde Çağdaş Yaklaşımlar” adlı kitabını Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’e takdim etti.

Rektörümüz Tunçsiper, Doç. Dr. Burak Hergüner’i eğitim camiasına böyle önemli bir eser kazandırdığı için tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.  Kitabın 3’üncü baskısına Ön Söz yazan Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper; “Bu eser akademik bir disiplin olarak kamu yönetiminin ülkemizdeki gelişimine katkıda bulunurken, kamu yönetimi uygulamalarının etkinlik ve verimliliğine yönelik ufuk açıcı yaklaşımları da ortaya koymaktadır. Kitabın bu yeni baskısının başta kamu yöneticileri ve kamu yönetimi bölümü öğrencileri olmak üzere tüm okuyuculara faydalı olmasını diliyorum.” sözlerine yer verdi.