Sosyal Bilimler Enstitüsü Yedek Adaylar Kesin Kayıt Duyurusu

T.C.

İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

Enstitümüze bağlı lisansüstü programlara yedek olarak kayıt hakkı kazanan adaylar kesin kayıtlarını 20-24 Eylül 2021 tarihleri arasında yaptırabilirler.

• Tezsiz yüksek lisans programlarında 2021-2022 Güz Dönemi’nde derslerin tamamı çevrimiçi (online-uzaktan) olarak gerçekleştirilecektir.

– Tüm programlarda kayıtlar https://obs.idu.edu.tr/oibs/enstitubasvuru/login.aspx internet sitesi üzerinden yapılacaktır.

– Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerimizin öncelikle öğrenim ücretlerini bankaya yatırdıklarına dair dekontu sbe.belge@idu.edu.tr adresine mail ile göndermeleri gerekmektedir. (Harç ücretleri dönemlik: 3150TL, Ziraat Bankası şubelerinden veya İnternetten açıklama kısmına Adı Soyadı T.C Kimlik Numarası ve Kazanılan programın ismi ibraz edilerek yatırılır.)

* Dekontu ilgili adrese gönderenlerin online kayıt ekranı gönderdikleri günün ertesi günü aktif hale gelecektir.

T.C. Ziraat Bankası Fahrettin Altay Şubesi

Şube Kodu: 1533