Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper “Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı”na Katıldı

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında 2021-2022 eğitim-öğretim yılına yönelik düzenlenen “Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı”na katıldı.

İzmir ilimizde bulunan Üniversitelerin yeni eğitim – öğretim yılına yönelik yaptıkları çalışmaların ve hazırlıkların görüşüldüğü toplantıda, akademik çalışmaların huzur ve güven içerisinde yürütülmesi, Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlar başta olmak üzere diğer özel öğrenci yurt, pansiyon ve benzeri yerlerde ilgili tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalışarak gerekli tedbirlerin uygulanması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.