İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Yüz Yüze Eğitime Başlayan Öğrenciler için 2021 – 2022 Akademik Yıl Oryantasyon Programı Düzenlendi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi amfilerinde, 13 Eylül Pazartesi günü düzenlenen yeni akademik yıl oryantasyon programı, Rektör Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in konuşması ile başladı. Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper konuşmasında, “Amacımız; bilimi ve bilgiyi yakından takip ederek mesleğini uygularken karşılaşacağı güçlüklerden yılmayan, ‘önce insan’ anlayışını benimseyen, etik değerlere bağlı ve mesleğini seven hekimler yetiştirmektir.  Biliyoruz ki Türkiye’de verilen Tıp eğitimi dünyada saygın bir yerdedir. İzmir Demokrasi Üniversitesi olarak ülkesine hizmet verirken uluslararası tıp camiasında da yer alabilecek etkin, araştırmacı ve donanımlı hekimler yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi. Prof. Dr. Tunçsiper, yüz yüze eğitime geçmekten duydukları mutluluğu paylaşarak, üniversite ve fakültede Covid-19 enfeksiyonuna karşı alınan önlemleri anlatıp, tüm öğrencilere sağlıklı ve başarılı bir öğretim yılı diledi.

 

Oryantasyon programı Tıp Fakültesi öğretim üyelerinin Akademik Yıl Faaliyetlerini tanıtmaları ve öğrencilerinin sorularının cevaplanması ile sona erdi.