Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Programlara İlk Kez Kayıt Yaptıracak Adaylar için Duyuru

İzmir Demokrasi Üniversitesi,

Fen Bilimleri Enstitüsü,

Lisansüstü Programlara İlk Kez Kayıt Yaptıracak Adaylar için Duyuru

İzmir Demokrasi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tezli / Tezsiz Yüksek Lisans / Doktora Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 13 EYLÜL (saat 10:00) – 17 EYLÜL (saat 17:30) tarihlerinde kesin kayıtlarını yaptırmaları zorunludur. Kesin kayıt tarihlerinde kaydını yaptırmayanların yerine, yedek aday sıralaması dikkate alınarak 20-21 EYLÜL 2021 tarihlerinde yedek adaylar kesin kayıtlarını yaptırabilirler.

– Kayıtlar https://obs.idu.edu.tr/oibs/enstitubasvuru/login.aspx internet sitesi üzerinden yapılacaktır.

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerimizin öncelikle öğrenim ücretlerini bankaya yatırdıklarına dair dekontu fbe@idu.edu.tr adresine mail ile göndermeleri gerekmektedir. (Harç ücretleri dönemlik: 3150TL, Ziraat Bankası şubelerinden veya İnternetten açıklama kısmına Adı Soyadı T.C Kimlik Numarası ve Kazanılan programın ismi ibraz edilerek yatırılır.)

* Dekontu ilgili adrese gönderenlerin online kayıt ekranı gönderdikleri günün ertesi günü aktif hale gelecektir.

T.C. Ziraat Bankası Fahrettin Altay Şubesi

Şube Kodu: 1533

Hesap No: 80 5606 4950 25

IBAN: TR83 0001 0015 3380 5606 4950 25

Hesap Adı: İzmir Demokrasi Üniversitesi

– Tezli Lisansüstü Programlara kayıt hakkı kazanan ve aynı anda iki üniversitede kaydı bulunan adayların katkı payı ödemeleri aşağıdaki hesap üzerinden alınacaktır. Katkı payı ücretlerini bankaya yatırdıklarına dair dekontu fbe@idu.edu.tr adresine mail ile göndermeleri gerekmektedir. (Ziraat Bankası şubelerinden veya İnternetten açıklama kısmına Adı Soyadı T.C Kimlik Numarası ve Kazanılan programın ismi ibraz edilerek yatırılır.)

T.C. Ziraat Bankası Fahrettin Altay Şubesi

Şube Kodu: 1533