Sağlık Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Başvuru Sonuçları

Yüksek Lisans ve Doktora Programlarının Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Asıl Kazanan Adayların Kesin Kayıt Tarihi: 13-17 Eylül 2021

Yedek Adayların Kesin Kayıt Tarihi : 20-21 Eylül 2021

İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan adayların 13-17 Eylül 2021 tarihlerinde kesin kayıtlarını yaptırmaları zorunludur. Kesin kayıt tarihlerinde kaydını yaptırmayanların yerine, yedek aday sıralaması dikkate alınarak 20-21 Eylül 2021 tarihlerinde yedek adaylar kesin kayıtlarını yaptırabilirler.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler :

• Kesin Kayıt Formu (Kayıt esnasında verilecektir.)
  • Diploma veya Geçici Mezuniyet belgesinin onaylı fotokopisi (Aslı gösterildiği takdirde Enstitümüz tarafından da onaylanabilir.), Öğrenimlerini Yurtdışında tamamlamış olanlar almış oldukları Lisans Diplomaları veya Mezuniyet Belgeleri için Yükseköğretim Kurulu’ndan alacakları denklik belgesini de mezuniyet belgesi ile birlikte teslim etmeleri
  • ALES sonuç belgesi (Tezli Yüksek Lisans Programına kayıt hakkı kazanan adaylar)
  • Transkript (Diploma Eki Transkript olarak değerlendirilmemektedir.)
  • Nüfus cüzdanının e-devlet çıktısı
  • Onaylı veya e-Devlet üzerinden alınmış Adli Sicil Belgesi (21 Haziran 2021 tarihinden sonra alınan Adli Sicil Belgesi geçerlidir.)
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Askerlik ile ilgili belge
  • Dekont (Tezsiz Yüksek Lisans programlarına yerleşen adaylar için)
  • (Bir Dönem için Öğrenim Ücreti 3150-TL (Üçbinyüzellitl) dir.)

(Ziraat Bankası Fahrettin Altay Şubesi
    IBAN No:TR840001001533805606495007)

İletişim Bilgileri:

Adres: İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlık Yerleşkesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Mehmet Ali Akman mah 13 sokak No:2 Güzelyalı Konak-İZMİR

Tel: 0 (232) 260 10 01-03 (Dahili: 611-610)