Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer’den Rektörümüz Tunçsiper’e Tebrik Ziyareti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer ikinci dönem Rektörlük görevine atanan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’i makamında ziyaret etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Rektörümüz Tunçsiper, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer’in ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Üniversitemiz hakkında bilgiler verdi.

Dekan Tecer de Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerini dile getirdi ve İzmir Demokrasi Üniversitesi ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi arasında her türlü iş birliğine hazır olduklarını dile getirdi.

Ziyaret, iyi dilek temennileri ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.