İzmir Demokrasi Üniversitesinde Tanıtım Günleri Etkinlikleri Başladı

İzmir Demokrasi Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Alanı’nda 5-13 Temmuz 2021 tarihleri arasında tanıtım günleri etkinlikleri başladı.

 

Tanıtım günlerin açılışında Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper açıklamalarda bulundu. Tunçsiper açıklamasında İzmir Demokrasi Üniversitesi’nin kurulduğu günden bu güne kadar geçen 4 yıl süresince sürekli büyümeyi hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalıştıklarını; Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Meslek Yüksekokulları ile toplamda 8000’in üzerinde öğrenci sayısına ulaştıklarını ve üniversite adaylarını güçlü akademik ve idari kadrosu ile dikkat çeken İzmir Demokrasi Üniversitesi ailesinin bir parçası olmaya davet ettiklerini belirtti.

 

Tanıtım günleri etkinliklerinde öğretim üyelerimiz tarafından aday öğrencilere ve ailelerine bölüm tanıtımı yapılmakta ve rehberlik hizmeti verilmektedir. İlgilileri 5-13 Temmuz 2021 tarihleri arasında Üniversitemize bekliyoruz.