Üniversitemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyelerimizden Prof. Dr. Barış Bozkurt’un TÜBİTAK ARDEB 1001 Projesi Kabul Edildi

Üniversitemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Yapay Zekâ ve Veri Analitiği Uygulama Araştırma Merkezi öğretim üyelerimizden Prof.Dr. Barış BOZKURT’un yürütücülüğünde “Çevrimiçi Müzik Eğitiminde Kullanılma Amaçlı Öğrenci Müzik Egzersiz İcrası Otomatik Notlandırma Sistemi Tasarımı” başlıklı proje önerisi %10’luk kabul oranı bulunan TÜBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur.

 

Proje kapsamında üniversitemiz öğretim üyelerinden Doç.Dr. Osman BÜYÜK, Dr. Öğr. Üyesi Başak Esin KÖKTÜRK GÜZEL ve İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Müzikoloji Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Ozan Baysal da araştırmacı olarak görev alacaktır.

 

Projemiz kapsamında konuya ilgi duyan ve bursiyer olarak yüksek lisans eğitimini İzmir Demokrasi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliğinde yapmak isteyen adaylar baris.bozkurt@idu.edu.tr mail adresinden iletişime geçebilirler.