Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, 2022 Yılı Yatırım Programı Hazırlıkları Kapsamında Bütçe Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın 2022 Yılı Yatırım Programı Hazırlıkları konulu toplantısına çevrimiçi olarak katıldı.

Toplantıda Strateji ve Bütçe Başkanlığı uzmanları Seyhan Yıldırım ve Doğan Temirci ile 2022-2024 yılları Yatırım Programı’nda Üniversitemize tahsis edilecek bütçe ile ilgili görüşmelerde bulunuldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in de katıldığı toplantıda, 2021 yılı yatırım projeleri ile 2022-2024 döneminde gerçekleştirilmesi planlanan yatırım projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.