İzmir Demokrasi Üniversitesi Pandemi Sonrasında İlk Sanatsal Etkinliğini Gerçekleştirdi

İzmir Demokrasi Üniversitesinde pandemi sonrasında sanatçı Seçil Sever ilk sergisini açtı.

Sanatçının 20 yılı bulan çalışmalarından oluşan “Geleneksel Sanatlarımız Tezhip ve Minyatür” temalı 10. kişisel sergisi İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörlük Binası Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Alanı’nda Rektör Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in teşrifleriyle, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sayın Dilek Yıldız Büyükdağ ve heyetinin, akademik ve idari personelimizin katılımları ile gerçekleşti.

Sergi açılışında İzmir Demokrasi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyeleri Pınar Şahin ve Orçun Berrakçay canlı müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Sanatçının gerek akademik bilgi birikimi gerekse kendi yorumunu katarak tasarlamış olduğu Buca Evleri, Manisa, Hun Sanatı, Burçlar, Âdem ve Havva’ya Meleklerin Secdesi, Cebrail’in Kutsal Kitabı Getirmesi ve daha pek çok farklı konularda birbirinden nadide eserlerden oluşan sergi 24 Haziran 2021 Perşembe günü saat 17:00’a kadar mesai saatlerinde gezilebilir. Sergi tüm halkımıza açıktır.