İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesinde İncelemelerde Bulundu

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Konak Kaymakamı Mehmet Eriş ile birlikte İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

İlk ziyareti İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde bulunan Diş Hekimliği Fakültesi Laboratuvarları’na gerçekleştiren Vali Yavuz Selim Köşger’e Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bora Bağış tarafından laboratuvarlarda yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verildi.

 

Vali Yavuz Selim Köşger ve Konak Kaymakamı Mehmet Eriş Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ile Şehit Ömer Halis Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’ndaki sergiyi ziyaret ettiler. Şehit Ömer Halis Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu yöneticileri Vali Köşger ve heyetine ortaokul ve lise hakkında bilgiler verdiler.

 

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve Konak Kaymakamı Mehmet Eriş’in Üniversitemizi ziyareti hatıra fotoğrafı çekilmesiyle ile son buldu.