İzmir Demokrasi ile İzmir Atatürk Lisesi Arasında Bilimsel İş Birliği Protokolü İmzalandı

İzmir Atatürk Lisesi Müdürü Ahmet Yılmaz ve Müdür Yardımcısı Benal Hepsöğütlü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretin esnasında Üniversitemiz ile İzmir Atatürk Lisesi arasında Bilimsel İş birliği Protokolü İmzalandı. Protokol töreninde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, İzmir Atatürk Lisesi Müdürü Ahmet Yılmaz ve Müdür Yardımcısı Benal Hepsöğütlü hazır bulundular.

İmzalanan protokol ile gençlerin staj ve örgün eğitimine ve geleceğine katkı sağlayacak ortak çalışmalar yapılması hedeflenmekte ve gençlerin staj ve laboratuvarları sağlıklı bir şekilde kullanılması amaçlanmaktadır.