İzmir Sivil Toplum Platformu (İSTOK) Başkanı Ali Mamak ve Heyetinden Rektörümüz Tunçsiper’e Tebrik Ziyareti

İzmir Sivil Toplum Platformu (İSTOK) Başkanı Ali Mamak ve heyeti, ikinci dönem Rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’i makamında ziyaret ettiler.

Başkan Mamak, Rektörümüz Tunçsiper’i tebrik ederek yeni dönemde başarılar dileyerek, İzmir Sivil Toplum Platformu olarak İzmir Demokrasi Üniversitesi’ne her konuda destek vereceklerini ifade etti.

Rektörümüz Tunçsiper de İzmir Sivil Toplum Platformu (İSTOK) Başkanı Ali Mamak ve heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi ve Üniversite olarak sivil toplum platformları ile her türlü iş birliğine açık olduklarını söyledi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.