Üniversitemizde “Erasmus+ KA2” Projesi Başvurusu Öncesi Ortaklarımızla İstişare Toplantısı Düzenlendi

İzmir Demokrasi Üniversitesi senato odasında “Erasmus+ KA2” Projesi başvurusu öncesi İstişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Dernek Başkanı Burhanettin Kansızoğlu, İzmir Denetimli Serbestlik İl Müdürü Murat Kalkan, Konak İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Turan, İzmir Valiliği Yazı İşleri Müdürü Özlem Gökçe ile Avrupa Birliği Projeleri Koordinatörü Serkan Kurtuluş’un yanı sıra Üniversitemiz öğretim üyeleri katıldı.

İzmir Valiliği, İzmir Demokrasi Üniversitesi, İzmir Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü, İzmir Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Derneği ile İspanya, İtalya, Yunanistan ve Romanya’dan da 4 uluslararası kurumun ortaklaşa çalışacağı proje mahkumların, eski mahkumların ve bağımlı kişilerin topluma uyumlarına, rehabilitasyonlarına ve istihdamlarına destek sağlamayı amaçlamaktadır.

Toplantı, “Erasmus+ KA2” Projesi başvurusu öncesi ulusal ortaklarımızla fikir alışverişinde bulunulduktan sonra günün anlamına binaen toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.