Rektörümüze Nezaket Ziyaretleri

İzmir Demokrasi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Serhat Yıldırım, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’i makamında ziyaret etti.

Öğrencimizin ziyaret etmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektörümüz Tunçsiper, ikili görüşmede öğrencilerimiz için hazırlanan ve yakın dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeleri anlattı. Öğrencilerimizin beklenti ve isteklerini dinledi.

Rektörümüzün misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür eden Yıldırım, İzmir Demokrasi Üniversitesi öğrencileri adına öğrencilerimize gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı Rektörümüze teşekkürlerini dile getirdi. Ziyaret, Serhat Yıldırım’ın kabulünün 100. yılı olması anısına Osmanlı Türkçesi imlasıyla hazırlanan İstiklal Marşı’nı hediye etmesiyle son buldu.