Dönem Projesi Dersini Alan İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencilerinin Dikkatine

1. Projenin konusunun belirlenmesi öğrenci-öğretim üyesi ile e-posta yolu ile iletişime geçerek birlikte karar vermelidir. İletişime geçmek öğrencinin sorumluluğundadır. Proje konusunu danışman öğretim üyeniz ile birlikte seçtiyseniz bu maddeyi dikkate almayınız.

1. Dönem projesi belirlenen formata uygun yazılmalıdır. Format için  tıklayınız.

1. Projenin kelime sayısı en az 4.000 en fazla 12.000 arasında olmalıdır.

1. Proje en geç 12.02.2021 tarihinde danışman öğretim üyesine teslim edilmelidir.

1. Projenin bitiminde slayt sunumu yapılacaktır

1. Projenin son teslim ve sunum tarihi 26.02.2021 olarak belirlenmiştir.

1. Proje onay aldıktan sonra beş (5) iş günü içerisinde basılı olarak Enstitüye teslim edilecektir.

1. Öğrenci, öğretim üyesi ile projenin her aşamasında iletişim halinde olmalıdır. Öğrenci hafta içi mesai saatleri içinde veya danışmanının tezsiz yüksek lisans dersinin olduğu gün içinde iletişime geçebilir. Öğretim üyesinin onay vermediği hiçbir proje geçerli olmayacaktır.