5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesinde kahramanca teröristlerle çatışıp şehit olan Polis memuru Fethi Sekin ve Adliye mübaşiri Musa Can için anma töreni düzenledi.

İzmir Demokrasi Üniversitesi,

5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesinde kahramanca teröristlerle çatışıp şehit olan Polis memuru Fethi Sekin ve Adliye mübaşiri Musa Can için anma töreni düzenledi. Duygusal anların yaşandığı törende sinevizyon gösterisini izleyen misafirler göz yaşlarına boğuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER’in konuşması ile geçmişten geleceğe yeni ufuklar çizildi. İzmir Demokrasi Üniversitesi her yıl geleneksel olarak tekrarlanacak olan Fethi Sekin Kahramanlık ve Demokrasi Ödül töreni düzenledi.

Bu yılki Demokrasi ve Kahramanlık Ödülü, 15 Temmuz 2016 günü hain darbe girişimi sırasında İzmir Valiliğini işgale giden 400 Harp Okulu öğrencisini ve onları taşıyan darbecilerin önünü kesen

Kahraman Baş Komiser BEKİR ÖNSAL’a verildi. Rektörümüz, Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER, Şehit ailelerine Türk Bayrağı, Kuran-ı Kerim ve Üniversite’nin hatıralarını teslim etti.

Kahramanlık ödülünü de Alkışlar içinde Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER Başkomiser BEKİR ÖNSAL’a verdi.