I. Maliye Öğrencileri Kongresi (MAKON); Üniversitemizin Maliye Bölümü’nün öncülüğünde, Türkiye’deki çeşitli üniversitelerden maliye bölümü öğrencilerimizin ve hocalarımızın katılımıyla çevirimiçi/online platformda, 16-19 Ekim tarihlerinde başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER olmak üzere, maliye topluluklarına, bildirileriyle ve izleyici olarak Kongre’ye katılan öğrencilerimize, oturum başkanlığı yapan hocalarımıza, paydaş üniversitelerimize ve maddi/manevi destek sunan tüm kurum, kuruluş ve kişilere MAKON adına teşekkür ederiz. II. Maliye Öğrencileri Kongresinin her yıl başka bir üniversite tarafından yapılması ve sürdürülmesi temel dileğimizdir. MAKON ile ilgili bilgilere http://makon.idu.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir.