Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezsiz Lisansüstü Programlarına Kayıt Duyurusu

T.C

İzmir Demokrasi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kayıt Duyurusu

 

KESİN KAYIT FORMU

 

İzmir Demokrasi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 13-16 EKİM 2020 tarihlerinde kesin kayıtlarını yaptırmaları zorunludur.

Kayıt işlemleri online yapılacaktır.

  • Öğrenci numaranızı sorgulamak için şu adresi ziyaret ediniz: https://obs.idu.edu.tr/oibs/ogrsis/no_query.aspx
  • Pandemi sebebiyle kayıt işlemleri online gerçekleştirileceği için aşağıda yer alan KESİN KAYIT FORMU’nun doldurularak, imzalı taranmış kopyasının (ya da fotoğrafının) sbe.belge@idu.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Kesin kayıt işlemlerine dair dilekçenizin enstitümüze ulaşmasından sonra öğrenci numaranız otomasyon sistemine giriş yapabilmeniz için aktif hale getirilecektir.
  • Kaydınız tamamlandıktan ve öğrenci numaranızı edindikten sonra otomasyon sistemine giriş yaparak ders seçimi yapmak için ise http://obs.idu.edu.tr adresini ziyaret ediniz.

 

ÖNEMLİ NOT 1: Tezsiz yüksek lisans programlarımıza kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kesin kayıt formu ile birlikte harç ödeme dekontlarını (Eğitim Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans programına kayıt olacakların ilaveten görev belgelerini de eklemeleri de gerekmektedir) sbe.belge@idu.edu.tr adresine göndermesi gerekmektedir.  

ÖNEMLİ NOT 2: ERKEK ADAYLAR İÇİN;

Askerlik ile ilgili belgenin de sbe.belge@idu.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

        -Askerliğini yapmış olanlar için Askerlik Terhis Belgesi

        -Askerliğini henüz yapmamış adaylar için, Askerlik Tecil istediğine dair dilekçe

 

  • Dekont (Harç ücreti dönemlik: 2475. Ziraat Bankası şubelerinden veya İnternetten T.C. Kimlik Numaraları ve Kazanılan programın ismi ibraz edilerek yatırılır.)

 

T.C. Ziraat Bankası Fahrettin Altay Şubesi Şube Kodu: 1533

Hesap No: 805606495008

IBAN: TR570001001533805606495008