Rektörümüz ve İzmir’li STK’lar Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin ev sahipliğinde Eğitim gündemi ile bir araya geldi

İzmir’li STK’lar Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin ev sahipliğinde Eğitim gündemi ile bir araya geldi.
Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Milli Eğitim Bakanlığı Din Eğitimi Genel Müdürü Nafiz Yılmaz, Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Saffet Köse, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Bedriye Tunçsiper, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Ömer Yahşi, MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı katıldı.
Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda İzmirli STK’lar, eğitimle ilgili görüş ve önerilerini sundu. STK’ların Türk Milli Eğitim Sistemi’ne daha fazla nasıl yarar sağlayabilecekleri hakkında istişarelerde bulunuldu.

Photo by İzmir Demokrasi Üniversitesi on September 18, 2020. Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, ayakta duran insanlar, çocuk, düğün ve açık hava.