İzmir Demokrasi Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi Öğrenci Topluluğu’nun destekleriyle organize edilen ‘ELT E-TALKS’ kapsamında Mayıs ayı boyunca 15 günde 15 farklı üniversiteden alanında uzman 15 davetli konuşmacıyı çevrimiçi olarak konuk edecek.

İzmir Demokrasi Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi Öğrenci Topluluğu’nun destekleriyle organize edilen ‘ELT E-TALKS’ kapsamında Mayıs ayı boyunca 15 günde 15 farklı üniversiteden alanında uzman 15 davetli konuşmacıyı çevrimiçi olarak konuk edecek olmamızın haklı gururu ve heyecanı içindeyiz. Konuşmacılarımızın 2si Amerika Birleşik Devletleri’nden, 13ü de Türkiye’den olmak üzere, Zoom üzerinden paylaşılan kod aracılığıyla oturumlarımız yürütülmektedir. Alanında bir ilk olan bu webinar serisi öğrenci topluluğumuz ve topluluk danışmanımız Dr. Öğr. Ü. Nurdan Kavaklı tarafından yürütülmektedir. Bugün, ilk konuğumuz olarak Prof. Dr. Arif Sariçoban’ı ve 130 katılımcıyı ağırlayarak ELT webinar serisine başlangıç yapılmıştır.